tisdag 1 september 2009

Varit på sjukhuset

Lilla N pratar rätt otydligt och hamnade därför förut här i vintras för utredning om talterapi och nu för ett litet tag sedan även läkarbesök för check av tungband. Där konstaterades att tungbandet var för kort, och han fick tid för operation av detta.

Var på inskrivning på barnavdelningen igår e.m. och fick sedan fara hem, efter vägning och ett samtal.
Idag morse for vi tillbaka, utan frukost i magen, lilla N fick ett rum och vi tittade på akvariet och filmen wall-e, sedan var det dags för honom att hoppa i sjukhusskjortan och få lugnande och smärtstillande, och sedan åka sjukhussäng till op-avd. Där fick jag bära en tung o durrig liten N till op-salen.

När han sedan slocknat fick jag gå därifrån med värk i mammahjärtat. Sånt är det.

Fast hann bara fika en liten stund så var det färdigt och jag fick fara till uppvak och vänta på att N skulle vakna, vilket tog ett tag. När han vaknade var han inte fullt så munter. Efter en stund varde sängåkning tillbaka till barnavd, och sedan den utlovade glassen:)
Efter en stund fick N stiga upp och leka med småbilar:) Osså var det lunch som vi fick äta i det mysiga köket. Dit kom också läkaren och berättade att allt gått bra och att det blivit ett par stygn.
Sedan blev det påklädning och borttagning av kanylgrunkan som N fått i foten och som han inte alls tyckte om. Efter det fick vi fara, och tjoppade till leksaksboden som jag lovat, lilla N valde en Emma-bok och en Blixten McQueen bil:)
Sen for vi hem och la oss och vila och slocknade som tårtljus för ett par timmar haha.

Vilken gullig personal på barnavdelningen och på op:) Jag har aldrig varit dit förut varken sj som liten eller med N så jag hade ingen aning om vad man kunde förvänta sig. Mysigt på barnavdelningen också.

Inne i operationssalen fick N några klistermärken, med bilar förstås, och när vi for från opavd fick N ett diplom:) Sedan fick han också en liten kramiselefant.

Nu är vi bara hemma och tar det lugnt, lilla N mår bra fast han är lite trött nog, och kramiskaninen Diesel-Doris som var med från början till slut mår också bra:D

*

Inga kommentarer: